Καινουργιου Μαλλια - "12:30": Τα Νέα της Ημέρας Μέχρι Αυτή την Ώρα! - Dearlife.gr - Μετά την ανακοίνωση του αλέξη κούγια και την έκρηξη της κατερίνας καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε.

Καινουργιου Μαλλια - "12:30": Τα Νέα της Ημέρας Μέχρι Αυτή την Ώρα! - Dearlife.gr - Μετά την ανακοίνωση του αλέξη κούγια και την έκρηξη της κατερίνας καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε.. Η κατερίνα καινούργιου είναι εδραιωμένη στο μυαλό μας ως μια ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιάστρια. Μαζί μας σε αυτό είναι η κατερίνα καινούργιου που εν όψει καραντίνας ανανέωσε μόνη της το look της φρεσκάροντας το αγαπημένο λαμπερό ξανθό της χρώμα. Χωρίς την κατερίνα καινούργιου ξεκίνησε πριν από λίγο η εκπομπή «ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά τις αφέλειες και της «πηγαίνουν» πολύ. Η κατερίνα καινούργιου στην αρχή της σεζόν τρέλανε τους πάντες κόβοντας τα μαλλιά της καρέ, τώρα η αλλαγή είναι πιο επεισοδιακή.

Η παρουσιάστρια, μετά από παρότρυνση φίλων και θαυμαστών της πήρε την απόφαση να κόψει τα μακριά μαλλιά της. Αυτή τη λογική φαίνεται ότι ασπάστηκε και η κατερίνα καινούργιου με. Το ίδιο κάνει και η κατερίνα καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της. Στην αρχή της σεζόν η παρουσιάστρια τόλμησε το καρέ, και σήμερα έκανε νέα έκπληξη στους ακολούθους της στα social media με μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της. Θύμα τα έτσι, επισκέφθηκε κομμωτήριο και είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά και τις τρέσες.

Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν 5+1 τρόπους για να ...
Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν 5+1 τρόπους για να ... from queen.bbend.net
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κατερινα καινουργιου μαλλια από το pagenews.gr. Η κατερίνα καινούργιου είναι εδραιωμένη στο μυαλό μας ως μια ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιάστρια. Η κατερίνα καινούργιου είναι μία γυναίκα που δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στα μαλλιά, καθώς φαίνεται να έχει καθιερώσει πλέον τα μακριά ξανθά μαλλιά και δεν διαβαστε επισησ: Η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά τις αφέλειες και της «πηγαίνουν» πολύ. «η σημερινή εκπομπή του «ευτυχειτε» βγήκε στον αέρα χωρίς την κατερίνα καινούργιου. Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Ωστόσο, πέρυσι την είδαμε για πρώτη φορά να αλλάζει κούρεμα, καθώς έκοψε κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καρέ.

Η αδυναμία της στα μακριά μαλλιά.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα του epsilon, αλλά θα είναι διαφορετική… η κατερίνα έκοψε τα μαλλιά της και ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τη νέα της εμφάνιση. Το ίδιο κάνει και η κατερίνα καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της. Δείτε την κατερίνα καινούργιου να ποζάρει με καρέ μαύρα μαλλιά. Για να υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν που πλησιάζει, η γνωστή παρουσιάστρια του epsilon άλλαξε το λουκ της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Άλλαξε το λουκ της η κατερίνα καινούργιου. Γεννήθηκε την 1η μαΐου του 1985 στην αθήνα και μεγάλωσε στην πεύκη αττικής. Η κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Πώς τα πήγε η παρουσιάστρια; Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά τις αφέλειες και της «πηγαίνουν» πολύ. Επέστρεψε το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της. Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Η κατερίνα καινούργιου εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα σήμερα και συγκεκριμένα στις 04:30 στο νοσοκομείο.

Η κατερίνα καινούργιου υιοθέτησε το ιδανικό χτένισμα για το βράδυ της ανάστασης! Μαζί μας σε αυτό είναι η κατερίνα καινούργιου που εν όψει καραντίνας ανανέωσε μόνη της το look της φρεσκάροντας το αγαπημένο λαμπερό ξανθό της χρώμα. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ. Ρόλο παρουσιαστή ανέλαβε ο γρηγόρης γκουντάρας ο οποίος είπε πως είναι μια δύσκολη παρασκευή καθώς η κατερίνα καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Καινούργιου: Αυτό είναι το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν ...
Καινούργιου: Αυτό είναι το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν ... from www.tlife.gr
Η αποκάλυψη της ναταλίας γερμανού για την αλλαγή στα μαλλιά της κατερίνας καινούργιου. Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και ανανεωμένη. Δεν είναι ψέμα, αλήθεια έκοψε τα μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Άλλαξε τα μαλλιά της και μας απογοήτευσε! Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! Για να υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν που πλησιάζει, η γνωστή παρουσιάστρια του epsilon άλλαξε το λουκ της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά.

Η κατερίνα καινούργιου, έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά λίγο πριν αρχίσει η νέα σαιζόν στο epsilon.

Όπου ποζάρει η ίδια με καστανό μαλλί! Δείτε την κατερίνα καινούργιου να ποζάρει με καρέ μαύρα μαλλιά. Μαζί μας σε αυτό είναι η κατερίνα καινούργιου που εν όψει καραντίνας ανανέωσε μόνη της το look της φρεσκάροντας το αγαπημένο λαμπερό ξανθό της χρώμα. Η κατερίνα καινούργιου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Μετά την ανακοίνωση του αλέξη κούγια και την έκρηξη της κατερίνας καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε. Τρίτη 05 φεβρουαρίου 2019, 20:30. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Ωστόσο, πέρυσι την είδαμε για πρώτη φορά να αλλάζει κούρεμα, καθώς έκοψε κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καρέ. Δεν είναι ψέμα, αλήθεια έκοψε τα μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου τόλμησε και μάκρυνε ξανά τα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω τα κοντά που είχε υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες. Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω. Μία ακόμα ανανέωση ήρθε τώρα στην εμφάνισή της κι αυτή τη φορά αφορά τα μαλλιά της. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!

Για να υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν που πλησιάζει, η γνωστή παρουσιάστρια του epsilon άλλαξε το λουκ της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Γιόρτασε τα γενέθλιά της στον οικονομόπουλο στη θεσσαλονίκη (βίντεο). Η κατερίνα καινούργιου είναι ερωτευμένη και ανανεωμένη. Ποιοι κούρεψαν με το ζόρι την κατερίνα καινούργιου.! Όπου ποζάρει η ίδια με καστανό μαλλί!

Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει ...
Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει ... from queen.bbend.net
Επίσης, η κατερίνα καινούργιου αγαπά πολύ τα μακριά μαλλιά. Άλλαξε το λουκ της η κατερίνα καινούργιου. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να δεις και τις φωτογραφίες παρακάτω στην gallery. Μετά την ανακοίνωση του αλέξη κούγια και την έκρηξη της κατερίνας καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε. Η κατερίνα καινούργιου, είναι αδιαμφισβήτητα λάτρης των μακριών μαλλιών και το δηλώνει και η ίδια κάθε φορά που τα μαλλιά της γίνονται αντικείμενο συζήτησης με την ίδια να αναφέρεται συχν'α η κατερίνα καινούργιου λοιπόν, υπέκυψε στις προκλήσεις και το πρωί της τρίτης έκοψε τα μαλλιά της. Η κατερίνα καινούργιου υιοθέτησε το ιδανικό χτένισμα για το βράδυ της ανάστασης! Για να υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σαιζόν που πλησιάζει, η γνωστή παρουσιάστρια του epsilon άλλαξε το λουκ της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός.

Και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω.

Στην αρχή της σεζόν η παρουσιάστρια τόλμησε το καρέ, και σήμερα έκανε νέα έκπληξη στους ακολούθους της στα social media με μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της. Δείτε την κατερίνα καινούργιου να ποζάρει με καρέ μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας της δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Η κατερίνα καινούργιου, είναι αδιαμφισβήτητα λάτρης των μακριών μαλλιών και το δηλώνει και η ίδια κάθε φορά που τα μαλλιά της γίνονται αντικείμενο συζήτησης με την ίδια να αναφέρεται συχν'α η κατερίνα καινούργιου λοιπόν, υπέκυψε στις προκλήσεις και το πρωί της τρίτης έκοψε τα μαλλιά της. Όσο για το αν το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, δείτε και κρίνετε. Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ. Η κατερίνα καινούργιου τόλμησε και μάκρυνε ξανά τα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω τα κοντά που είχε υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες. Η κατερίνα καινούργιου λατρεύει τα μακριά ξανθά της μαλλιά και δεν την έχουμε δει ποτέ να επιχειρεί κάποια αλλαγή του χρώματός της. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή. Η έναρξη κάθε τηλεοπτικής σεζόν προσφέρεται για αλλαγές και νέα βήματα. Η κατερίνα καινούργιου (αθήνα, 1 μαΐου 1985) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια & δημοσιογράφος. Μαζί μας σε αυτό είναι η κατερίνα καινούργιου που εν όψει καραντίνας ανανέωσε μόνη της το look της φρεσκάροντας το αγαπημένο λαμπερό ξανθό της χρώμα. Η κατερίνα καινούργιου, έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά λίγο πριν αρχίσει η νέα σαιζόν στο epsilon.

Ρόλο παρουσιαστή ανέλαβε ο γρηγόρης γκουντάρας ο οποίος είπε πως είναι μια δύσκολη παρασκευή καθώς η κατερίνα καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο καινουργιου. Η κατερίνα καινούργιου δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά και καθόλου δεν μας πειράζει, αφού το νέο της look, της ταιριάζει απόλυτα.

Posting Komentar

0 Komentar